Onze zorg

Voel je thuis

Bij ons voel je je thuis. We vormen met elkaar als het ware één groot gezin en runnen samen het huishouden. Ieder in zijn of haar eigen tempo en vanuit zijn eigen mogelijkheden.

Voel je thuis

Belevingsgerichte zorg

Onze zorg kenmerkt zich door warmte, betrokkenheid en korte lijntjes, waarbij de beleving van de bewoner centraal staat. Met aandacht voor de tijd en de omstandigheden waarin de bewoner is opgegroeid. Door goed te luisteren, observeren en wensen en behoeftes te signaleren kunnen we hier op anticiperen.

Een leven lang wind door je haar

“Even de stad in”, een slag om de markt en lekker lunchen bij Brownies & Downies of Burgermeester van Napels? Een fietstocht maken door Leeuwarden in een riksja (fietsenallejaren.nl) of lekker wandelen in ’t Rengerspark? Met behulp van familie en een vaste ploeg trouwe vrijwilligers, kunnen we vaak leuke uitstapjes maken.

Lekker buiten zijn en zoveel mogelijk participeren in de maatschappij. Dat is iets wat wij belangrijk vinden. Met de wind door je haren en de zon op je gezicht!

Elk levensverhaal is uniek

Rekening houden met wensen, voorkeuren en gewoontes. Via levensverhalen kunnen we behoeftes van onze bewoners leren kennen.

Op die manier kunnen we inspelen op de beleving van onze bewoners, ook als men dit op een bepaald moment niet meer zelf kan aangeven. Onze zorg is er op gericht dat ieder individu, ondanks ziekte, de hoofdpersoon van een eigen levensverhaal kan zijn én kan blijven.

Ons team

Wij werken met een professioneel team, waarbij we het belangrijk vinden dat iedereen in zijn of haar kracht staat. Met oog voor elkaars talenten en met ruimte voor ontwikkeling. Op die manier staan we sterk als team, kunnen we met elkaar hele mooie dingen doen, leuke uitstapjes maken en we warme zorg bieden.